Regisztráció, részvételi díjak

Az előregisztráció a konferencia hivatalos online adatbázisában lehetséges. Kérjük jelentkezzen mielőbb, hogy aktuális híreinkről tájékoztatni tudjuk Önt is! Ha rész szeretne venni a konferencián, kérjük regisztráljon online 2019. február 15-ig.

 

Részvételi díjak
(ÁFÁ-val értendő)
Korai díj
február 15-ig
Késői díj
február 15 után
Részvételi díj junior kutatóknak*   49 000 Ft   55 000 Ft
Részvételi díj senior kutatóknak**   65 000 Ft   70 000 Ft
Részvételi díj ipari résztvevőknek   70 000 Ft   75 000 Ft
Kiállítói részvételi díj
(standdal rendelkezőknek)
  45 000 Ft
Kísérő részvételi díj   38 000 Ft

*Junior kutatónak minősül: Ph.D. és egyetemi hallgató, valamint 30 év alatti kutató;
**Akadémiai háttérből érkező résztvevőknek

A regisztrációs díj tartalmazza:

  • Belépés a tudományos előadásokra
  • Belépés a kiállítás területére
  • Fogadás
  • Bankettvacsora
  • Kávészünetek
  • Ebédek
  • A részvételi díjak az ÁFA-t tartalmazzák

A kísérői és a kiállítói részvételi díj előadás látogatására nem jogosít és a konferencia anyagot sem tartalmazza, kizárólag az étkezési és a társasági programok költségeit.

Felhívjuk kedves résztvevőink figyelmét, hogy az ebédeken és az esti programokon csak regisztrált résztvevő, vagy regisztrált kísérő vehet részt. Konferencia névkitűző nélküli látogatót nem áll módunkban az említett étkezésekre beengedni.

A fizetés menete

Az előzetes fizetés történhet banki átutalással a következő számlaszámra:

Diamond Congress Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Cím: H-1015 Budapest, Széna tér 1/a
12010154-00175156-00100004

A regisztráció, és a szállásfoglalás csak előzetes fizetéssel érvényesek. Ezen tételek fizetéséről cégünk írásos visszaigazolást és előlegszámlát küldünk. A konferencia végszámláját a helyszínen a regisztrációs pultnál adjuk át résztvevőinknek.

Részvételi feltételek, számlázási rend

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki.

A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a 100,000 Ft-ot meghaladó ÁFÁ-t tartalmazó számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani.

Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

A részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, fogadás, bankett, stb.) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat. Ebben az esetben a kifizető szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is.

Szállásköltség, amennyiben van ilyen megrendelés, szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. Az általános szerződési feltételeket lásd itt.

Online regisztráció

  • Az első lépés, hogy regisztrálja az e-mail címét, és adjon meg egy ön által kiválasztott jelszót. Ezt követően tud bejelentkezni a megadott e-mailcímmel és jelszóval. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nincs mód a csoportos regisztrációra, egy e-mail cím egy regisztrációhoz használható.
  • A 2. lépés “Előzetes regisztráció” itt kell megadni az Ön személyes adatait is. Ha a munkahelye még nem szerepel az adatbázisban, kérjük, nyomja meg a “Szervezet felvétele” gombot, és adja meg az új cím adatokat.
  • A 3. lépésben “Regisztráció menüpont” válassza ki a regisztrációs kategóriáját. A regisztráció befejezése után értesítést fog kapni arról, hogy “Regisztrált a konferenciára”.

Lemondási feltételek

Lemondásokat kizárólag írásos formában fogadunk el. A regisztráció és szállásfoglalás 2019. február 28. előtti lemondása esetén a visszatérítés 100%.

2019. február 28. után érkezett lemondásokra a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni!