Helyszín és szállás

Helyszín

Eger török idők óta nevezetes fürdőváros, Magyarország műemlékekben gazdag barokk ékszerdoboza. Budapesttől 130 km-re fekszik a Bükk hegység déli lejtőinél.

Hotel Eger Park
Eger
Szálloda utca 1-3.
3300

Szállás

Hotel Eger & Park ****    – MEGTELT

Eger
Szálloda utca 1-3.
3300

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget az ide érkező vendégek számára. A Hotel Eger épületében  működik a recepció, a wellness részleg a reumatológiai szakrendelés, a konferencia termek, a drinkbár  és a játszószoba is. A Park Hotel épületszárnya az első emeleten keresztül – épületen belül – közelíthető meg. Az étterem, kávézó és szivarszalon a 20´as évek polgári hangulatában várja a vendégeket.

Árak – MEGTELT

Hotel Eger
Egyágyas szoba 19 000 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba
(1 fő részére)
20 000 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba
(2 fő részére)
23 300 Ft/szoba/éj

Hotel ParkMEGTELT
Classic, superior
franciaágyas*
  De lux
franciaágyas*
Egyágyas szoba 24 000 Ft/szoba/éj 34 000 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba 26 500 Ft/szoba/éj 36 000 Ft/szoba/éj

* szobák megosztására nem ajánlott

A szoba árak tartalmazzák a reggelit, a wellness részleg szolgáltatásait, a fitnesz terem, köntös és parkoló használatát, illetve az IFÁ-t és ÁFÁ-t.
Érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni a szobákat, távozás napján pedig 10:00-ig áll a vendégek rendelkezésére.

  

 

Centrooms Park Eger MEGTELT

NEM AZONOS A KONFERENCIA HELYSZÍNNEL

Eger
Érsek utca 4
3300

Centrooms Park Eger – MEGTELT
Egyágyas szoba 17 000 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba
(2 fő részére)
22 000 Ft/szoba/éj
Négyágyas szoba
(4 fő részére)
44 000 Ft/szoba/éj

A szálláshely kategóriájában első és egyedi Egerben: elhelyezést biztosít azoknak, akik a legtöbb idejüket városunkban, és annak nevezetességeinél szeretnék eltölteni, nem kínál mást, mint páratlan elhelyezkedést, s megközelítést a város legismertebb látnivalóihoz. A vendégek saját kulcsaik segítségével, mint egy lakást, használhatják szobáikat. 0-24 órás portaszolgálattal állnak a vendégek rendelkezésére.

A szoba árak tartalmazzák a reggelit a Hotel EGER & PARK**** éttermében (a konferencia helyszínén) illetve az IFÁ-t és ÁFÁ-t. Parkolóhelyet a szállás közvetlen közelében nem tudnak biztosítani. Az autókat díjmentesen a Hotel EGER & PARK**** parkolójában tudják hagyni, vagy a belváros fizető parkoló övezetében. Érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni a szobákat, távozás napján pedig 10:00-ig áll a vendégek rendelkezésére.

 

Lemondási feltételek

Lemondásokat kizárólag írásos formában fogadunk el. A regisztráció és szállásfoglalás 2019. február 28. előtti lemondása esetén a visszatérítés 100%.
2019. február 28.
után érkezett lemondásokra a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni!